Friday, December 10, 2010

Vienna

zdravím,

poslední týden jsem toho měla opravdu moc, škola, škola a zase škola. a pak Vídeň:) proto se vám chci omluvit že jsem vás zanedbávala, napravím to.
jak už jsem psala, včera jsem byla ve Vídni. měla jsem v plánu o dost víc fotit, ale strašně foukal vítr, byla zima a sněžilo, že jsem byla ráda že udržím foťák v ruce a vůůůbec jsem neměla náladu se s tím vším nějak fotit. každopádně se mi tam ale moc líbilo. Vídeň byla krásně vyzdobená, hrozně jsem chtěla vidět tuhle mašli, ale nějak se mi to nepodařilo. zahlédla jsem jí zdálky z autobusu a pak už jsme se k ní nedostali. navštívili jsme Hofburg, Stephansdom, odkud se nám nechtělo kvůli tomu teplému vánku co foukal z ... fakt nevím co to bylo. dál jsme si prošli uličku ve které jsem za celou Vídeň fotila snad nejvíc. Louis Vuitton, Burberry, Tiffany&Co... atd atd:) následoval rozchod. s kamarádkama jsme hned zamířili do strašně hezkýho háemka. takovýho nóbl s dřevěnýma schodama. vůbec jsem se nemohla rozhodnout a tak jsme šli do Starbucks a odtud zase zpátky. co jsem si odtud odnesla uvidíte příště;) na řadě byla Albertina, a ačkoliv se mi Michelangelo moc líbil skončili jsme na lavičce mezi Picassovými obrazy a rozebíraly oblečení a další věci na který si nemůžu vzpomenout, protože jsem už byla strašně unavená. než jsme vyrazili domu ještě jsme se stavily u Schonbrunu podívat se na vánoční trhy. to už jsem byla tak unavená a zmrzlá že jsme chodili pořád dokola a nedočkavě stepovali na místě kam měl přijet náš autobus už o čtvrt hodiny dřív.
nicméně výlet to byl opravdu moc hezký a doufám že se tam někdy vypravím jen tak.. sama:) v autobuse cestou domů jsme koukali na Smím prosit a celkem mi to uteklo. dnes jsem zůstala ale doma, protože jsem strašný ulejvák a po včerejším trmácení se mi prostě nechtělo do školy... no a co;D

o víkendu máme s Didi v plánu vyrazit do Budějovic na naše tradiční vánoční nákupy, otevřeli nám tam na Lanovce nové větší háemko tak jsem na něj strašně zvědavá a jak se znám, strávíme tam nejvíc času:).... a samozřejmě nezapomeneme fotit;) co máte v plánu vy na víkend?? už máte dárky?








pac a pusu Natie

12 comments:

  1. Hezké fotky! :) Já tam byla loni poprvé, tedy ve vánočním čase myslím a doufala jsem, že pojedu letos, ale nějak to nevyšlo, tak si to aspoň lehce vynahradím předvánoční Prahou! :) Držím palce, ať vám vyjdou nákupy a hlavně ať si to užijete ...

    ReplyDelete
  2. My si s kámoškou udělaly výlet asi před 3 týdny, jen tak, samy a bylo to super. :) Výstavu jsem taky viděla a nejvíc se mi líbilo poslední patro! (Ale taky jsem nefotila, protože pro změnu pršelo.) (Moje Vídeň je tady pro porovnání: http://janeonthemove.tumblr.com/post/1601872119/your-imitation-does-not-flatter-me)

    Jinak si užijte nákupy. A já už dárky všechny mám. :P

    ReplyDelete
  3. ... jé tu Vídeň závidím :) taky jsem měla letos o vánoce jet, ale padlo to :((( aspon teda do Drážďan pojedu příští víkend no :)))

    ReplyDelete
  4. To si děláš srandu? :D I my jsme byly včera ve Vídni, i v Albertině, výstavy se mi obě moc líbily i na Vánočních trzích :-))) a tu mašli mám vyfocenou :D je naproti jednoho Starbucksu :D jako jednu z mála protože se mi taky nechtěl vytahovat foťák :-)))

    ReplyDelete
  5. Páni, krásný fotky a hezký článek, ta mašle je úžasná a navnadila si mě na výlet do Vídně:-)

    ReplyDelete
  6. třeba jo :D my jsme totiž měli sraz asi tam co vy :-)

    ReplyDelete
  7. Vienna is such a wonderful city! Amazing pics!

    ReplyDelete
  8. absolutely awesome photos!!
    great!

    ReplyDelete
  9. beautiful pictures! Vienna is amazing :)


    xx
    Check out our fashion illustrations at Illustrated-Moodboard.com ! :)




    .

    ReplyDelete
  10. Je to hloupé, ale text jsem nepřečetla-pardon-jsem příliš příliš unavená, zítra to dohoním:D Ale fotky jsou krásná, a vánočně krásné!:))

    ReplyDelete