Saturday, January 8, 2011

my new cosmetic

zdravím,

omlouvám se, že jsem nepřidala článek dřív, ale jinou možnost fotit než o víkendu opravdu nemám. sice bych teď měla ležet v posteli, protože na mě něco leze, ale slíbila jsem to, tak jsem se asi před půl hodinou vyplazila z postele a šla fotit. přes týden jezdím pozdě domů, a když přijedu brzy jsem unavená a nemám náladu, nebo se připravuju a kreslím na klauzury. za ten týden jsem si stačila zprotivit jak tuš, tak každodenní drhnutí rukou a té tuši zalezlé za nehty.

včera jsem byla po škole v Budějovicích, potřebovala jsem si koupit novou látku na šaty. halenku už mám došitou, je to má první, ale možná vám jí vyfotím. nejvíc mě překvapilo když jsem vlezla do háemka a tam košile ze stejné látky jako ta má, tedy až na to že ta háemková nebyla průhledná jako moje;) jela jsem si taky pro nějakou kosmetiku.



1. lak na vlasy Garnier Fructis - původně jsem nevěděla, jaký lak si koupit, tenhle jsem si vybrala protože strašně krásně voní.
2. make-up VICHY Aera Teint - koupila jsem si ho na doporučení mojí kamarádky, která má stejné problémy s pletí, a i od ostatních jsem na něj slyšela jenom chválu. ještě jsem ho nezkoušela, ale určitě pak napíšu jak jsem s ním spokojená.
3. Garnier Essentials ochranný hydratační krém - není mastný, lehký a hned se vstřebává
4. Maybelline The Colossal Volume Express řasenka - zatím nejlepší řasenka jakou jsem měla, není drahá a přitom je úžasná, má parádní kartáček, prodlouží, natočí a neslepuje řasy.


 tyhle masky od Garnier si každý chválí tak jsem zvědavá, jestli i já budu spokojená.

jaké jsou vaše oblíbené kosmetické přípravky?? piště, jsem zvědavá:)

pac a pusu Natie

16 comments:

  1. ten vicháckej je prý vážně skvělej! :) tak snad budeš spokojená.
    a ty masky - díky za tip, vypadají vážně dobře! :)

    ReplyDelete
  2. Masky jsou moc dobrý.. :) vyzkoušela jsem je na doporučení jedné blogerky a jsem snimi moc spokojená! Moje oblíbené přípravky? Tak odličovací mléko od Garnier Zelené s výtažkem z hroznů, peeling od mary kay, maybelline korektor a řasenka od Oriflame.. :) Měj se!

    ReplyDelete
  3. Jane: já na něj slyšela jen to dobrý, tak snad bude... za tu cenu:D
    neni zač, snad budou opravdu pomáhat jak všichni tvrdí.

    ReplyDelete
  4. Make-up to vichy je je nejlepší co jsem kdy měla..já používám sice na problematickou pleť(která už mě asi dva tři roky netrápí, ale tenhle make-up je na to opravdu šetrný)..rozhodně jsi udělala s tímto make-upem dobrý kuú

    ReplyDelete
  5. Ty samohřejivý masky asi taky budu muset vyzkoušet, jak vás tak všechny vidím :)

    ReplyDelete
  6. Anonymní: děkuju, snad sedne i mně, dnes ho vyzkouším:)

    ReplyDelete
  7. hi ; )
    nice blog ; )
    amazing notes ! :*
    more !

    if U want follow me and write comment ;*

    ReplyDelete
  8. Ty masky jsou fajn, ale nijak zázračný :) krém jsem měla kdysi a nesnášela jsem jeho vůni .. poslední půlrok ho mám zase a najednou mi vůbec nevadí :D

    ReplyDelete
  9. Ty masky nevím, ale taky si je v mém okolí každý chválí a jinak mě od garnier voní všechno, navíc mi to neděla špatně na pleť, což se moc nestává :-) jo a tu halenku pak určitě vyfoť, jsem zvědavá ;)))

    ReplyDelete
  10. na mě už něco vlezlo :( a mám strašně ráda kosmetiku od Garnier takže chválím :P

    ReplyDelete
  11. Dnes jsem udělala nálet na DM a masky neměli. :( Ale já se jen tak nevzdám a dej vědět, jaké vážně jsou. :)

    ReplyDelete
  12. Jane: už jsem je zkoušela, sice nejsou tak zázračné aby jsi měla hned pleť bez chybičky, ale je to cítit..

    ReplyDelete
  13. Hmm, možná si také tu masku koupím :) Já používám už hrozně dlouho řasenku SHOCK od AVonu a jsem také moc spokojená :)

    ReplyDelete