Saturday, February 5, 2011

"7"

zdravím,

tenhle řetězák je k nalezení snad už na každém blogu a musím se přiznat, strašně ráda si tyhle věci čtu:) tak jsem si řekla, že bych vám na sebe taky něco mohla prásknout.

1) jako malá jsem chtěla být baletkou, krasobruslařkou(miluju krasobruslení), zpěvačkou a dokonce snad i zdravotní sestřičkou. všechno mě po nějakým čase přešlo a jediné co mě do dnes drží je to, že chci být módní návrhářkou.

2) jmenuji se Táňa(ne Taťána ani jiné zkomoleniny..), ale všichni si myslí kvůli mé přezdívce Natie ("Nejtý" - kterou mám mimochodem daleko raději než mé jméno. nevím proč, prostě se mi nelíbí) že se jmenuji Natálie.

3) mám piercing jak v pupíku tak v jazyku. pupík jsem u rodičů ukecala, ale jazyk jsem si potají nechala píchnout o loňských prázdninách.

4) má přírodní barva je taková ta hnědošedá(lituju toho že jsem se kdy obarvila!!) ale měla jsem na hlavě také už blonďatou, červenou, zrzavou, fialovou, růžovou a stříbrnou s kombinací hnědé. momentálně mám vlasy tmavě hnědé a asi už u toho zůstanu.

5) vždycky jsem chtěla mít jedovatě zelený oči.

6) vydloubávám rozinky z vánoček, protože je nemůžu ani cítit.

7) tenhle řetězák jsem dělala přibližně asi hodinu:D

pac a pusu Natie


9 comments:

  1. jedničku a pětku máme stejnou, teda já nechci být zdravotní sestřička a o módní návrhářce, no budu prostě architektka-módní návrhářka :D a rozinky nevydloubávám, ale mamka už se naučila, že nám musí se ségrou kupovat "vánočku bez ničeho" ;)

    ReplyDelete
  2. Máš náhodou úžasný jméno :)) A s rozinkama si můžeme podat ruce, jsou odporný :D

    ReplyDelete
  3. Mě se tvoje jméno líbí :))
    asi máme podobnou přírodní barvu :D nesnáším tu svojí barvu, proto se taky barvím :D
    já rozinky vybírám, ale jím je samotný :D :D

    ReplyDelete
  4. Hodinu? :D Jinak Táňa je moc pěkné jméno!

    ReplyDelete
  5. koukám že oblíbenost rozinek je nulová :D

    ReplyDelete
  6. 'rozinky' tiež neznášam, akože fuj :D

    ReplyDelete